Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Januari, 2014

UBAT SAKIT SENDI

10 KEBAIKAN  AJHT SHAKLEE

Makin hot AJHT ni...dah lama out of stock kini kembali lagi!! UBAT SAKIT SENDI yang terhangat dikala ini..setiap hari mesti dapat meseg tanya AJHT ni dah ada stok ke belum? sangat happy bila customer-customer semua bagi feedback positif.Rata-rata pasti sakit sendi akan hilang dalam masa 5 hari selepas pengambilan AJHT.

Sakit sendi ni bukan sahaja menyerang orang tua tapi yang muda pun ada yang terkena tempiasnya..ini terjadi akibat berat badan berlebihan atau pun penggunaan sendi yang berlebihan seperti atlet.Bayangkan andai penyakit sendi datang..nak berjalan pun susah apatah lagi nak buat aktiviti lain kan?

SHARING IS CARING..
10 KEBAIKAN AJHT (UBAT SAKIT SENDI PALING LARIS)

Menyokong keselesaan sendiMembantu mengekalkan tulang rawanMemelihara tisu penyambung yang sihatMelancarkan pergerakkan harianSangat berkesan, kesan positif slps 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal ye)Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawanAnti radang semulajadiD…

SET KESUBURAN SHAKLEE UNTUK SUAMI ISTERI

Asssalamualaikum..Morning semua....

harini ros nak share entry tentang kesuburan..bagi mereka yang ingin berjaya hamil dan ingin hamil lagi.

Biasanya  waktu subur dikira  pada hari ke 13, 14 dan hari ke 15 bermula hari pertama datang bulan bagi isteri.Antara penyebab isteri belum disahkan hamil adalah kerana kitaran haid tidak teratur dan sperma suami lemah.Kita hanya merancang..ada pelbagai lagi cara lagi untuk kita terus berusaha dan berjaya hamil..yang penting tidak mudah putus asa dan sentiasa berdoa mohon pertolongan Allah S.W.T...

Penyelesaian terbaik suami isteri mestilah saling memahami dan ikhtiar untuk memperolehi cahaya mata.In Shaa Allah dipermudahkan segala urusan kelak..Allah Maha  mengetahui setiap kejadian dan ujian yang diberikan kepada hambanya.

Set kesuburan shaklee membantu anda yang ingin hamil
Untuk isteri

GLA complex

GLA membantu mereka yang mengalami kitaran haid tidak teratur atau tidak tetap serta masalah senggugut ketika pra haid yang selalu dialami oleh para …

INDAHNYA HIDUP BILA WAHM

Assalamualaikum.. Malam ni tetiba rajin nak share sesuatu yang sangat  berharga dalam hidup..2 hari merasa jadi WAHM sepenuh masa sangat2 membuatkan diri ini bertuah..anak2 duduk dekat depan mata tanpa pk yang bukan2..at least sangat happy bila tengok anak2 pun happy..pagi anta pergi sekolah, balik jemput anak..tengok anak2 makan dekat depan mata, petang2 bawa anak2 pergi main taman..terasa anak2 pun makin dekat dan sayang dengan kita..begini rasanya menjadi surirumah sepenuh masa.semu kegembiraan dan kebahagian ini saya rasa bila bersama SHAKLEE..bisness on9 xperlu tinggal anak balik lewat malam..semuanya dihujung jari kita..yang paling best xperlu simpan stok dekat rumah..apa yang kita perlu hanya sharing..sharing..dan sharing..

INGIN MENJANA PENDAPATAN BERSAMA SHAKLEE?

NAK TAMBAH INCOME?

Alhamdulillah 5bulan bersama SHAKLEE saya berjaya naik ke rank SUPERVISOR..syukur sangat-sangat sebab Allah permudahkan segala urusan saya bersama dengan shaklee..menitis airmata masa tu sbb saya berjaya sampai ke tahap tu..semuanya pengakhiran tahun 2013..tahun baru 2014 sangat-sangat bermakna bagi saya..

Mula-mula saya join shaklee hanya sekadar suka-suka.Xpernah pun terfikir nak serius..bayangkan masa tu saya fikir produk shaklee terlalu banyak, Xtahu nak mula dari mana..ehehe sombong betul time tu.dapat stater kit buat xtaw je..padahal sebelum serius shaklee lagi banyak barang saya jual..X pulak saya fikir banyak..lagi pening kepala masa tu..kenapa la 4 bulan yang lepas Xterbukak lagi mata saya ni tentang shaklee ..Alhamdulillah Allah bagi jalan pada saya dengan shaklee..sebulan je saya betul-betul fokus saya berjaya naik rank(sengih sampai telinga la masa tu diringi airmata kegembiraan)

Dulu fikir shaklee ni susah sangat nak buat!! Tapi tekaan saya salah..kalau …

KHASIAT ALFALFA

Alfalfa:
-Alfalfa membantu masalah penghadaman&pencernaan
-membantu pembuangan toksin dalam badan
-melegakan sembelit
-membuang angin dalam badan
-melegakan sakit sendi & belakang
-menghilangkan kelesuan & tekanan

PROMOSI JANUARI ALFALFA

Sempena  promosi bulan januari ini masanya untuk dapatkan set-set berikut:
Alfalfa terdapat dalam 2bentuk packaging: 1) small - 330 tab 2) Large - 700 tab
Berminat boleh hubungi saya Rosnaziana ..sms/whatsapp 0195753504