Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Jun, 2016
Fresh laundry shaklee kesayanganku❤❤❤

Membersih Sepenuhnya

✔Hipoelergik
✔Tiada Kimia bertoksik(no phosphates,porates,nitrates,dyes)
✔Bahan biodegradiasi

Dannnn..
Anda perlu tahu!!

Kebanyakan sabun basuh ada FILLER tau.

apa benda FILLER tu?

filler adalah satu bahan kimia yang dicampurkan pada sabun.
jadi sabun nampak banyak, dan murah.
sedangkan kandungan sabun hanya berapa percent sahaja. yang lebihnya adalah filler.

FILLER ini boleh melekat pada baju. peratikan sabun yg anda guna kalau basuh baju ada melekat tak putih tu?

SABUN SHAKLEE tidak mengandungi filler.
ia menjimatkan air sebab tak perlu guna banyak berbanding sabun yg ada filler.

KEBURUKAN FILLER:
boleh memberi rasa gatal atau alergik pd kulit badan manusia.
baju yg terkena filler mungkin akan membuatkan rengsa pd pemakai jika terkena.

juga ia mesra mesin basuh
tak menyebabkan mesin berkarat.

Sabun dari Shaklee ini adalah sabun berasaskan bahan semulajadi yg selamat untuk digunakan oleh seisi keluarga; malah ia selamat kepa…
☎☎
'Asalamualaikum..

Puan pengedar shaklee tg malim?
Ada ready stock #ESP x?
Boleh hantarkan kerumah saya x?saya Nak urgent Ni,saya ibu menyusu memang amalkan shaklee tapi xsedar stock ESP saya dah habis..bla bla bla'

Alhamdulillah Begitulah panggilan-panggilan hangit yang saya terima setiap Kali customer memerlukan perkhidmatan COD @ cash on delivery suplemen shaklee dari saya..rezeki tu xjangka bagi kami yang menjalankan perniagaan atas talian ni.sangat mudah xperlu keluar rumah untuk menjual malah masa kami flexsibel hanya dari rumah..kalau yang jauh tu kami oder on9 sahaja xperlu keluar rumah,semua hq yang settlekan😊

Btw saya suka COD ni...hihi!!
Sebab apa tau?sebabnya sesambil dalam perjalanan mencari rumah customer saya suka tengok-tengok kawasan rumah customer cantik-cantik..heee~sesambil cuci mata tengok rumah-rumah orang..tu la tabiat saya,xcaya tanya partner saya😊

Kekadang tu ada yang jenis ramah sangat siap suruh masuk rumah dulu hidangkan makanan bagai..Ya Allah.…