Langkau ke kandungan utama

Catatan

Vivix Merawat Diabetes

DIABETES.
Awas!!
Diabetes ataupun nama famous dia kencing manis ni adalah penyakit Yang sering menyerang rakyat Malaysia. 
APA DIABETES NI? 
Diabetes ialah bacaan gula(glukosa)  dalam badan kita dimana ia melebihi paras normal.Gula memanglah sumber tenaga untuk badan kita tetapi kalau berlebihan gula boleh menyebabkan dia musuh kita dimana boleh mendatangkan masalah kesihatan kepada kita.takut tak?
Jadi! Jom ikhtiar vivix shaklee

Vivix adalah suplemen didunia yang mampu Menembusi DNA Manusia.Vivix bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai,
●Penyakit Jantung ●Darah Tinggi ●Kencing Manis
Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu merawat diabetes dengan izin Allah S.W.T.Ini kerana vivix mengandungi Resveratrol Dan ini dapat mengurangkan Komplikasi DIABETES. Selain Vivix ni berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi sel-sel badan kita dari kerosakan akibat serangan dari radikal bebas seperti penyakit diatas.



JOM Kenali Vivix.


Vivix Shaklee Membantu Merawat Diabetes?  Bagaimana? 
Catatan terbaharu

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…

Vitamin C shaklee murah

Assalamualaikum. Bersawang dah blog kakak,maafkan kakak ye biasalah mood suam kuku datang,sekarang dah insaf ni.hihiOk sebab dah insaf kakak nak sharing tentang vitamin c yang menjadi igauan ramai ni.Tadaaa..Dah macam ratu vitamin c pulak kakak rasa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ada yang pm bagitau detail,harga terus close deal.
Alhamdulillah.Ada yang pm bila kakak bagitau harga rm92.50 dijawabnya saya rasa mahalOk ginilah dik kakak conggakkan.Vitamin c shaklee rm92.50 untuk 6 bulan.Bermakna sebulan adik keluarkan lebih kurang rm15.33 sahajaKakak sampai hari ni dok sharing dengan semua bahawasanya  Vitamin C shaklee sebab murah 3 kali ganda! Bukan takat murah, MALAH,
Vitamin C shaklee ni ada satu sifat namanya SUSTAINED RELEASE yang tak semua vitamin C lain ada.Sustained release ni bermaksud setiap 1 biji vitamin C yang kita makan (500mg), cuma 100mg akan dilepaskan dalam sejam. Bermakna untuk sebiji vitamin C boleh bertahan sehingga 5 jam.Baik kan Vitamin C shaklee ni?Dia betul-betul nak pastikan dalam badan …

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

๐ŸƒS A Y A   J U A L   S H A K L E E๐Ÿƒ #pengedarshakleetgmalim

Manfaat Vitamin C shaklee

Dulu bangun pagi bersin....
Jangan tanya setiap hari ke??Memang setiap hari pun....
Sampai sakit dan luka hidung ni dok tenyeh-tenyehSaya pun makan lah vitamin C tapi saya makan untuk kulit bukannya untuk resdung pun sebenarnya..Tapi kan bila dah lama makan vitamin c saya perasan bangun pagi dah xbersin lagi..dah xtenyeh hidung lagi..Alhamdulillah sekarang dah banyak perubahan...
Gatal-gatal resdung dah makin xder
Kulit pun lembap dan moist je..
Jerawat pun dah jarang nak naik☺Penting vitamin c ni ialah ia menguatkan pertahanan badan kita almaklumlah sekarang macam-macam penyakit zika la,jerebu la..Jadi saya pilih vitamin c shaklee untuk upkan imun kami sekeluargaManfaat utama Vitamin c
✔Meransang pembentukan kolagen  ✔Memperbaiki simptom pendarahan- kekurangan vitamin C adalah penyebab gusi berdarah, lebam kulit, luka lmbat sembuh, kulit kering, ruam, kulit kasar
✔Peningkatan sistem imun- membina sel darah merah yg sihat, membantu sel darah putih menentang bakteria & kuman
✔Memer…

Apa itu grey matter?

Saya kenalkan Ni anak saya no 2 @ anak bongsu Buat masa Ni(kehkehkeh)

Di lahirkan mei 2010..adiq ni masa kecil dia mengalami masalah pertuturan,macam-macam bahasa keluar dari mulut dia๐Ÿ˜‚

Umur semakin meningkat tapi masih xboleh bercakap dengan lancar,pertuturan agak lambat pada ketika itu..risau?YA sepastinya risau sangat-sangat๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Kanak-kanak sebaya dia masa tu semua dah lancar percakapannya kasihan adiq pada masa tu..sampai saya naik TRAUMA nak mengandung lagi๐Ÿ˜‚

Sampailah 1 hari saya teringat si #omegaguard Ni

Saya baca,kaji semua kandungan omega Dan terbukti omega membantu kanak-kanak melancarkan pertuturan dimana omega guard Ada #greymatter

Okey jom saya share apa itu grey matter dan fungsi omega




Grey matter ini berbeza dengan white matter dalam otak. Grey matter adalah satu komponen penting dalam sistem saraf pusat.

Grey matter ni sangat penting kerana ia mengandungi banyak sel neuron. Sel neuron secara ringkasnya adalah berfungsi sebagai penghantar maklumat kepada sel saraf la…

Vivix terbukti menyelesaikan masalah kesihatan

"Duit boleh dicari.. macam pepatah selalu kata..Kesihatan kita tiada tolok bandingnya...   VIVIX SHAKLEEDuit ada, tapi kalau sakit pun tak guna juga. Kalau duit takda, sakit pula, lebih parah jadinya. serba tak kena kan?
Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum,Angur Muscadine,Lobak Ungu (yang kaya dengan polifenol yangmenjadikan vivix sangat unik) dan Eldeberi Eropah. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
VIVIX TELAH TERBUKTI MENYELESAIKAN MASALAH KESIHATAN SEPERTI DI BAWAH :✔diabetis
✔kolestrol tinggi
✔penyakit kardiovaskular(jantung)
✔tekanan darah tinggi
✔Alzheimer atau nyanyuk
✔arthritis
✔osteoporosis
✔masalah sendi dan tulang
✔gout
Letih
✔metabolisma badan rendah (antara sebab sukar turun berat badan)
✔kanser dan tumormasalah saraflemah imun tahan daya badan- lambat…