Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Disember, 2014

Punca Gadis Cantik Ini Ditoreh

Punca Gadis Cantik DitorehBaca tajuk pun dah gerun..muka yang dulunya licin,putih melepak,comel kini ditoreh..tak dapat nak bayangkanlah..Sebenarnya tak tahu pun cerita tentang gadis ni.Tapi on fesbuk kecoh pula dimedia sosial kes seorang gadis cantik ditoreh mukanya..masa tu menggigil baca ngerinya muka ditoreh,sedangkan jari kena pisau pun rasa nak pengsan..baca lagi sebab sebab nak tahu info gadis malang ini

Cantikkan?Difahamkan kejadian ini berlaku di Wakaf Berangan Sri Aman Pasir Puteh,Kelantan.Gadis comel ini mengalami kecederaan parah dibahagian dahi dan pipi serta sedikit lebam akibat ditumbuk dari sumber google..

Punca sebenar Seorang pekerja hospital tempat  gadis ini dihantar menerangkan segala yang terjadi,berikut screenshort yang diambil dari ihsan google

Berdasarkan  cerita pekerja hospital itu ini adalah kes dendam bukanlah kes samun seperti yang diketahui sebelum ini..tapi yang mana betul hanya mangsa sahaja yang mengetahui..
Dari cerita ini kita sebagai wanita bolehlah …

Promo DISEMBER Kembali Menyegat Seperti Sengatan Tebuan

Assalamualaikum..Kembali bersiaran setelah sekian lama menyepi dengan keadaan line internet yang agak siput sedut..almaklumlah cuaca di hujung tahun ni hujan je..nampak laju sikit boleh lah mula mengarang..eh!!!lari tajuk sudah..hehe
Promo Disember Kembali Menyengat Seperti Sengatan Tebuan
Alhamdulillah 1 Disember shaklee bagi promo hot!!jeng jeng..


Hot tak?hot ??? Hehe..set kecantikan dan set honeymoon tu..rugi kalau xgrab peluang bulan ni
Selalunya 1 produk je promo tapi bulan ni shaklee dengan baik hatinya bagi 2 promo..meriah kari sungguh..
RM0.00 Shaklee: Dec'14 Promo Buy 6 Free 1 SR Vita-C Plus(00P193)@ Promo Buy 2 SR Vita-C Plus Get 5% disc(00P220). Buy now! TQ
RM0.00 Shaklee: ADD Dec'14 Promo Buy 6 Free 1 Vita-E Complex(00P202)@ Promo Buy 2 Vita-E Complex Get 5% disc(00P221). Buy now! TQ
Apa lagi jom kejar sid berhampiran anda untuk COD(CASH ON DELIVER) @ dapatkan dari sid pilihan anda..
Saya pengedar shaklee berhampiran anda..COD area besout,sungkai,trolak,slim river,tg ma…