Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2017

Vitamin C shaklee murah

Assalamualaikum. Bersawang dah blog kakak,maafkan kakak ye biasalah mood suam kuku datang,sekarang dah insaf ni.hihiOk sebab dah insaf kakak nak sharing tentang vitamin c yang menjadi igauan ramai ni.Tadaaa..Dah macam ratu vitamin c pulak kakak rasa 😍😍Ada yang pm bagitau detail,harga terus close deal.
Alhamdulillah.Ada yang pm bila kakak bagitau harga rm92.50 dijawabnya saya rasa mahalOk ginilah dik kakak conggakkan.Vitamin c shaklee rm92.50 untuk 6 bulan.Bermakna sebulan adik keluarkan lebih kurang rm15.33 sahajaKakak sampai hari ni dok sharing dengan semua bahawasanya  Vitamin C shaklee sebab murah 3 kali ganda! Bukan takat murah, MALAH,
Vitamin C shaklee ni ada satu sifat namanya SUSTAINED RELEASE yang tak semua vitamin C lain ada.Sustained release ni bermaksud setiap 1 biji vitamin C yang kita makan (500mg), cuma 100mg akan dilepaskan dalam sejam. Bermakna untuk sebiji vitamin C boleh bertahan sehingga 5 jam.Baik kan Vitamin C shaklee ni?Dia betul-betul nak pastikan dalam badan …