Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari Julai, 2014

APA ITU NUTRIFERON SHAKLEE

KENAPA MESTI MEMILIH NUTRIFERON SHAKLEE??Assalamualaikum..
Selamat pagi ahad semua..alhamdulillah hari ni dah masuk 14 RAMADHAN..Pagi ni ros nak kongsikan pengalaman berharga dengan nutriferon shakleePernah dengar tak Nutriferon?
Tahu tak apa Nutriferon?
Bila demam atau sakit, mesti ramai yang ambil panadol/pain killer kan. Ish. Tak elok tau sebenarnya..lagi 1 kalau elergic mesti terpaksa jumpa doctor untuk dapatkn suntikan elak elergic merebak kan?okey harini nak share pengalaman berharga nutriferon dengan boboiboy ku..Since jun 2014,ros start consume Nutriferon. Selama ni buat tak endah je dengan nutriferon..dijadikan cerita masa NC ritu chek in di hotel sunway pyramid..lepas breakfirst bawa akif dan adiq mandi pool..masa tu tengok adiq lain macam je tergaru-garu..rasa xsedap hati nak bawak la boboiboy ni naik bilik..cek2 lepas tu bukak seluar adiq penuh bengkak2 kt kaki die..klorin banyak sangat dalam pool tu..lupa nak ambil gambar masa tu sebab cemas sangat..teringat ada dalam goo…

HEALING CRISIS SELEPAS PENGAMBILAN SUPLEMEN SHAKLEE

HEALING CRISIS SELEPAS AMALKAN SUPLEMEN SHAKLEEAnda rasa semakin teruk setelah mengambil produk Shaklee kami? Q: Apakah yang dimaksudkan dengan krisis penyembuhan? A:Ia merupakan satu proses berterusan dalam badan yang mengambil masa untuk membersih dan membina semula sel-sel badan yang telah rosak akibat radikal bebas. Sebahagian dari proses ini akan mula untuk menyingkirkan toksin yang telah sekian lama terkumpul didalam badan sepanjang hidup. Semasa proses penyingkiran toksin, badan anda akan mengalami tanda atau sintom yang membuatkan rasa tidak selesa, dan ia dipanggil sebagai krisis penyembuhan. Dalam perubatan China, penyembuhan terbaik sentiasa didahului dengan krisis penyembuhan.Q:Mengapakah krisis penyembuhan selalu terjadi selepas mengambil makanan tambahan? A:Menurut Professor Yoshio Niwa, seorang pakar dalam nutrisi molekul, apabila kita menambahkan pengambilan nutrien, nutrien itu akan bertindak balas dengan oksigen didalam badan. Dan tindak balas ini akan merangsang org…

SET KECANTIKKAN SHAKLEE

TIPS KULIT BERSERI DI AIDIL FITRITIPS UNTUK WANITA KEKAL CANTIK DAN SIHAT
-Pernahkah anda terfikir apa yang anda amalkan sewaktu muda akan mempengaruhi kecantikan dan kesihatan anda apabila usia meningkat? Kenyataannya, pemakanan dan penjagaan diri yang baik sepanjang hidup akan membentuk personaliti yang lebih sihat di usia tua.TIPS SIHAT DAN CANTIK 1: AMALKAN PEMAKANAN SEIMBANG
-Haaa...ini yang paling penting sekali. Mereka yang kelihatan awet muda memang mengambil berat tentang amalan pemakanan mereka. Makanan yang diambil mestilah mengandungi semua vitamin dan mineral yang diperlukan oleh tubuh badan kita.TIPS SIHAT DAN CANTIK 2: TIDUR MEREKA YANG AWET MUDA BIASANYA WAKTU TISUR YANG MENCUKUPI
-Waktu tidur yang cukup dan berkualiti boleh mempengaruhi tahap kesihatan anda. Tidurlah antara 6 - 8 jam untuk memastikan badan anda kekal sihat dan cergas.TIPS SIHAT DAN CANTIK 3: BERSENAM JANGAN MALAS
-untuk melakukan senaman kerana senaman juga sangat penting untuk mendapat kesihatan yang …