Langkau ke kandungan utama

Catatan

Tunjukkan catatan dari 2018

Pengedar Shaklee Tanjong Malim

Sedang mencari Pengedar Shaklee Tanjong Malim Yang boleh COD(cash on delivery) sekitar kawasan Upsi, Taman Bernam, Taman Slim, Ketoyong, Taman Segar, Simpang 4,Taman Berop, Proton City, Sekiah Makmur, Behrang, Slim River, Besout

Saya Rosnaziana boleh panggil saya puan ros @kakros  Pengedar Shaklee yang sah sedia membantu Dan Akan Cuba sedaya upaya memberikan servise COD Yang terbaik kepada anda In Shaa Allah. pos pun boleh tau,postage seluruh negeri termasuk sabah dan sarawak


Set Suplemen shaklee yang istimewa untuk warga Tanjong Malim

1.Kesihatan Wanita/Lelaki
2.Kecantikkan Wanita(jerawat,jeragat,kulit kering,kulit kusam)
3.Kesihatan Umum
4.Set Hamil
5.Set Berpantang
6.Set Ibu Menyusu
7.Set Kurus
8.Kesihatan Kanak-Kanak
9.Kesihatan Warga Emas
10.Set Resdung
11.Set Asma
12.Set Allergik
13.Set Diabetes
14.Set Senggugut/PMS/Menopause
15.Set Darah Tinggi/Jantung/Kanser/Gout
16.Set Suami Isteri
17.Masalah Rambut Gugur
18.Kecerdasan Otak
19.Detox
20.Antioksidan
21.Sembelit
22.Kesihatan Sendi
23.Kesihatan Tulang

Vitamin C Shaklee Pilihan Terbaik

VITAMIN C KESAYANGAN KAKAK Ramai yang nak ambil vitamin c untuk kulit yang cantik. Tapi tidak pernah ambil tahu apa yang ada dalam vitamin c kan? Kadang-kadang ada yang tertipu dengan vitamin c palsu. Bila dengar sahaja vitamin c terus percaya tanpa selidik adalah ianya mendapat kelulusan KKM dan juga halal. Kita baca apa sebenarnya kandungan dalam vitamin c ini. Vitamin c juga dikenali sebagai ascorbic asid. Ianya adalah vitamin larut air di mana mudah hilang melalui urin bila kita membuang air kecil. Disebabkan ianya tidak dapat bertahan lama dalam badan, maka perlulah kita mengambil vitamin c untuk menggantikan vitamin c yang hilang tadi. dah ambil vitamin c shaklee ke harini? Kakak balik fun run tadi terus telan vitamin c kegemaran kakak 
nak beli sendiri boleh click link ni disini buy now

Pening nak pilih sarapan berkhasiat setiap hari?ESP shaklee penyelesaiannya

SARAPAN PAGI PENUH KHASIAT1 untuk awak💓💓
1 untuk saya💏Shake,
Shake uolls😋😋Macam biasa menu rahsia sihat,bertenaga saya sepanjang hari #shakeESPTahukah anda?breakfast dengan menu protein boleh meningkatkan metabolisma badan dan membakar lebih kalori?kerana protein mempunyai kesan "high thermic" di mana badan perlu membakar lebih kalori untuk menghadamkannya.So,
siapa nak diet jangan lupakan protein ye😎😎ESP pilihan protein terbaik,
Bulan ni Ada promo tau. Beli 5 tong ESP dapat voucher RM50Cepat-cepat hubungi saya SID aktif sekitar Tanjung Malim/Besout/Ipoh
0195753504/0135135584