Langkau ke kandungan utama

Vitamin C shaklee murah

Assalamualaikum.

Bersawang dah blog kakak,maafkan kakak ye biasalah mood suam kuku datang,sekarang dah insaf ni.hihi

Ok sebab dah insaf kakak nak sharing tentang vitamin c yang menjadi igauan ramai ni.

Tadaaa..

Dah macam ratu vitamin c pulak kakak rasa 😍😍

Ada yang pm bagitau detail,harga terus close deal.
Alhamdulillah.

Ada yang pm bila kakak bagitau harga rm92.50 dijawabnya saya rasa mahal

Ok ginilah dik kakak conggakkan.

Vitamin c shaklee rm92.50 untuk 6 bulan.

Bermakna sebulan adik keluarkan lebih kurang rm15.33 sahaja

Kakak sampai hari ni dok sharing dengan semua bahawasanya  Vitamin C shaklee sebab murah 3 kali ganda!

Bukan takat murah,

MALAH,
Vitamin C shaklee ni ada satu sifat namanya SUSTAINED RELEASE yang tak semua vitamin C lain ada.

Sustained release ni bermaksud setiap 1 biji vitamin C yang kita makan (500mg), cuma 100mg akan dilepaskan dalam sejam. Bermakna untuk sebiji vitamin C boleh bertahan sehingga 5 jam.

Baik kan Vitamin C shaklee ni?

Dia betul-betul nak pastikan dalam badan kita sentiasa ada Vitamin C yang cukup :)

JADI,
Sehari sebiji dah memadai

Sebotol ni tahan sehingga 6 bulan.

Dalam setahun cuma perlu beli 2 botol sahaja☺☺

Xcukup JIMAT dan MURAH lagi?

Kalau rasa jimat ajom whatsapp kakak laju-laju 😘😘

www.wasap.my/60195753504

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Kerana 7 Biji Buah Dokong

Buah Dokong sangat sedap bila di nikmati beramai-ramai.Lagi sedap bila makan x ingat dunia.Dek kerana kemanisannya ramai yang lupa bahawasanya dokong ini membawa padah kepada penyebab sakit urat.Dokong tu sejuk orang tua-tua la kata..
7 biji je pun makan semalam hasilnya Ya Allah sakit sungguh urat dan sengal-sengal badan.Insaf dah xmau sentuh dokong dah..serik weh..memang geram tengok buah ni sebab besar-besar,sebelum ni ok je makan tapi semalam lain pulak jadinya..huk-huk.Dah la buah nya murah sekilo Rm2 je semalam tamak haloba beli sampai 5kilo..haha padahnya diri sendiri yang sakit.Lepas ni hati-hati ya memilih buah kegemaran anda.Pastikan tidak berlaku sebegini kerana siksanya sakit urat orang yang pernah alami je dapat rasakanTapi sikit pun xrisau sebab ostematrix penyelamat segalanya.Thanks Ostematrix!!!Jom click sini ramai-ramai tengok OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUMNak dapatkan produk shaklee?Boleh lihat detail dibawah untuk membuat sebarang belian.Konsultasi istimewa selepa…

Cash On Delivery@COD Shaklee Perak

Assalamualaikum.. Selamat menyambut hari Depavaali kepada yang menyambutnya..yang xsambut tu mesti tengah rehat-rehat bersama keluarga kan?dah lunch ke korang??
Ok sambil duduk rehat-rehat tu meh baca entry saya sikit..Harini saya nak tulis bab kawasan yang biasa saya lakukan perkhidmatan CASH ON DELIVERY ataupun singkatannya ialah COD.Sekarang ni lebih ramai suka khidmat ni kerana banyak faedahnya..Lebih cepat barang yang anda ingin milikinya dan yang paling penting jimat pos serta boleh terus face to face saya consult cara pemakanan..
Untuk itu sesiapa yang ingin mendapatkan produk shaklee di area besout,sungkai,trolak,slim river,tg malim boleh hubungi saya di talian 019-5753504(ros)
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
 …