Langkau ke kandungan utama

Vitamin C shaklee murah

Assalamualaikum.

Bersawang dah blog kakak,maafkan kakak ye biasalah mood suam kuku datang,sekarang dah insaf ni.hihi

Ok sebab dah insaf kakak nak sharing tentang vitamin c yang menjadi igauan ramai ni.

Tadaaa..

Dah macam ratu vitamin c pulak kakak rasa 😍😍

Ada yang pm bagitau detail,harga terus close deal.
Alhamdulillah.

Ada yang pm bila kakak bagitau harga rm92.50 dijawabnya saya rasa mahal

Ok ginilah dik kakak conggakkan.

Vitamin c shaklee rm92.50 untuk 6 bulan.

Bermakna sebulan adik keluarkan lebih kurang rm15.33 sahaja

Kakak sampai hari ni dok sharing dengan semua bahawasanya  Vitamin C shaklee sebab murah 3 kali ganda!

Bukan takat murah,

MALAH,
Vitamin C shaklee ni ada satu sifat namanya SUSTAINED RELEASE yang tak semua vitamin C lain ada.

Sustained release ni bermaksud setiap 1 biji vitamin C yang kita makan (500mg), cuma 100mg akan dilepaskan dalam sejam. Bermakna untuk sebiji vitamin C boleh bertahan sehingga 5 jam.

Baik kan Vitamin C shaklee ni?

Dia betul-betul nak pastikan dalam badan kita sentiasa ada Vitamin C yang cukup :)

JADI,
Sehari sebiji dah memadai

Sebotol ni tahan sehingga 6 bulan.

Dalam setahun cuma perlu beli 2 botol sahaja☺☺

Xcukup JIMAT dan MURAH lagi?

Kalau rasa jimat ajom whatsapp kakak laju-laju 😘😘

www.wasap.my/60195753504

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Cash On Delivery@COD Shaklee Perak

Assalamualaikum.. Selamat menyambut hari Depavaali kepada yang menyambutnya..yang xsambut tu mesti tengah rehat-rehat bersama keluarga kan?dah lunch ke korang??
Ok sambil duduk rehat-rehat tu meh baca entry saya sikit..Harini saya nak tulis bab kawasan yang biasa saya lakukan perkhidmatan CASH ON DELIVERY ataupun singkatannya ialah COD.Sekarang ni lebih ramai suka khidmat ni kerana banyak faedahnya..Lebih cepat barang yang anda ingin milikinya dan yang paling penting jimat pos serta boleh terus face to face saya consult cara pemakanan..
Untuk itu sesiapa yang ingin mendapatkan produk shaklee di area besout,sungkai,trolak,slim river,tg malim boleh hubungi saya di talian 019-5753504(ros)
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
 …

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…