Langkau ke kandungan utama

Vivix Merawat Diabetes

DIABETES.
Awas!!

Diabetes ataupun nama famous dia kencing manis ni adalah penyakit Yang sering menyerang rakyat Malaysia. 

APA DIABETES NI? 

Diabetes ialah bacaan gula(glukosa)  dalam badan kita dimana ia melebihi paras normal.Gula memanglah sumber tenaga untuk badan kita tetapi kalau berlebihan gula boleh menyebabkan dia musuh kita dimana boleh mendatangkan masalah kesihatan kepada kita.takut tak?

Jadi! Jom ikhtiar vivix shaklee


Vivix adalah suplemen didunia yang mampu Menembusi DNA Manusia.Vivix bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai,

●Penyakit Jantung
●Darah Tinggi
●Kencing Manis

Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu merawat diabetes dengan izin Allah S.W.T.Ini kerana vivix mengandungi Resveratrol Dan ini dapat mengurangkan Komplikasi DIABETES. Selain Vivix ni berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi sel-sel badan kita dari kerosakan akibat serangan dari radikal bebas seperti penyakit diatas.




JOM Kenali Vivix. 



Vivix Shaklee Membantu Merawat Diabetes? 
Bagaimana? 

Ramuan Vivix itu sendiri terdiri daripada campuran botani Yang kaya dengan resveratrol Dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan Memperlahankan atau mengurangkan sindrom Resistansi Insulin(metabolic syndrome) 

Vivix antioksidan Yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak.

Jadi,
Pengambilan vivix secara konsisten oleh pesakit diabetes secara berterusan Akan mendapat manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarahkan kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.


Menggalakan Penyembuhan Luka Dengan Segera.
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu membaiki penglihatan dan penyembuhan luka dengan segera

JOM TENGOK TESTIMONI




Kesihatan Yang sihat impian semua orang. Mencegah lebih baik daripada mengubati. Jika and atau ahli keluarga menghidapi diabetes kakak cadangkan ikhtiarlah dengan Vivix Shaklee. Semoga dengan testimoni yang kakak share ini mampu membuatkan anda sebagai pembaca menghubungi kakak untuk pertanyaan lanjut. Ikhtiar lah untuk penyembuhan,In Shaa Allah Yakin Dan Percaya dengan Kuasa Allah

Untuk pembelian direct hubungi kakak ditalian 0195753504(puan ros) 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

Petua Hilangkan Parut Jerawat, Gatal-Gatal dan Selaran Matahari







Parut di bahagian muka atau badan akibat dari jerawat, gatal-gatal disebabkan allergik atau parut akibat selaran matahari akan bertukar menjadi kehitaman. Wajah akan nampak kusam dan tidak bermaya. Begitu juga dengan kulit yang lain.

Parut terbentuk dari proses penyembuhan luka secara semulajadi. Sebab tu la bila jerawat dah mulai kering, ia akan meninggalkan kesan hitam.

Atasi parut jerawat dengan;

Daun Lidah Buaya

- Digunakan sejak zaman dahulu lagi.
- Mempunyai asid amino dan lignin yang amat baik untuk merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baharu.
- Ambil beberapa helai daun lidah buaya, kemudian ambil lendirnya.
- Sapukan lendir tersebut pada parut atau kulit wajah sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Kulit Kayu Manis

- Kisar atau lumatkan beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan bersama sedikit air dan sapukan pada parut.
- Merupakan sejenis rempah ratus untuk menambah perasa dalam makanan.
- Dik…

Pengedar Shaklee Tanjong Malim

Sedang mencari Pengedar Shaklee Tanjong Malim Yang boleh COD(cash on delivery) sekitar kawasan Upsi, Taman Bernam, Taman Slim, Ketoyong, Taman Segar, Simpang 4,Taman Berop, Proton City, Sekiah Makmur, Behrang, Slim River, Besout

Saya Rosnaziana boleh panggil saya puan ros @kakros  Pengedar Shaklee yang sah sedia membantu Dan Akan Cuba sedaya upaya memberikan servise COD Yang terbaik kepada anda In Shaa Allah. pos pun boleh tau,postage seluruh negeri termasuk sabah dan sarawak


Set Suplemen shaklee yang istimewa untuk warga Tanjong Malim

1.Kesihatan Wanita/Lelaki
2.Kecantikkan Wanita(jerawat,jeragat,kulit kering,kulit kusam)
3.Kesihatan Umum
4.Set Hamil
5.Set Berpantang
6.Set Ibu Menyusu
7.Set Kurus
8.Kesihatan Kanak-Kanak
9.Kesihatan Warga Emas
10.Set Resdung
11.Set Asma
12.Set Allergik
13.Set Diabetes
14.Set Senggugut/PMS/Menopause
15.Set Darah Tinggi/Jantung/Kanser/Gout
16.Set Suami Isteri
17.Masalah Rambut Gugur
18.Kecerdasan Otak
19.Detox
20.Antioksidan
21.Sembelit
22.Kesihatan Sendi
23.Kesihatan Tulang

Resepi Kerang Goreng Kicap

Disebabkan weekend ni tak kemana-mana makanya terhasilnya hidangan enak ini..hehe..Dari dapur masterchef harini Kerang goreng kicap in da house


Lebih enak dimakan bersama nasi putih panas-panas..masuk je dalam mulut dah mula merasai kenikmatan manis-manis pedas kerang goreng kicap ni..

Sebelum terliur mari mencatat resepi ini
Resepi Kerang Goreng Kicap
Bahan-bahan;
●Sekilo kerang(dicuci bersih) ●3 batang serai ●3 biji bawang besar bersaiz sederhana ●Cili api mengikut tahap kepedasan(siapa suka pedas boleh letak banyak..siapa xsuka 5 biji pun dah pedas ●1 inci halia(jangan banyak-banyak nanti terlebih bau halia ●5 ulas bawang putih (Semua bahan diatas diblend bersama air) ●Kicap ●Gula●Garam






Cara-cara menyediakan
1.bahan yang diblend di tumis sehinga naik bau dan pecah minyak2.masukkan kerang gaul sebati dan tuang kicap 3.tambahkan perasa gula dan garam secukup rasa 4.goreng hingga kerang terbuka mulutnya..hehe 5.Tadaaa..siap dan boleh dihidangkan dan makan dengan nasi panas-panas ye..
Selamat…