Langkau ke kandungan utama

Vivix Merawat Diabetes

DIABETES.
Awas!!

Diabetes ataupun nama famous dia kencing manis ni adalah penyakit Yang sering menyerang rakyat Malaysia. 

APA DIABETES NI? 

Diabetes ialah bacaan gula(glukosa)  dalam badan kita dimana ia melebihi paras normal.Gula memanglah sumber tenaga untuk badan kita tetapi kalau berlebihan gula boleh menyebabkan dia musuh kita dimana boleh mendatangkan masalah kesihatan kepada kita.takut tak?

Jadi! Jom ikhtiar vivix shaklee


Vivix adalah suplemen didunia yang mampu Menembusi DNA Manusia.Vivix bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai,

●Penyakit Jantung
●Darah Tinggi
●Kencing Manis

Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu merawat diabetes dengan izin Allah S.W.T.Ini kerana vivix mengandungi Resveratrol Dan ini dapat mengurangkan Komplikasi DIABETES. Selain Vivix ni berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi sel-sel badan kita dari kerosakan akibat serangan dari radikal bebas seperti penyakit diatas.




JOM Kenali Vivix. 



Vivix Shaklee Membantu Merawat Diabetes? 
Bagaimana? 

Ramuan Vivix itu sendiri terdiri daripada campuran botani Yang kaya dengan resveratrol Dan polifenol dapat memberi manfaat kepada pesakit diabetes dengan Memperlahankan atau mengurangkan sindrom Resistansi Insulin(metabolic syndrome) 

Vivix antioksidan Yang berkuasa untuk membantu melindungi dan membaiki sel yang rosak.

Jadi,
Pengambilan vivix secara konsisten oleh pesakit diabetes secara berterusan Akan mendapat manfaat dalam mengurangkan Metabolic Syndrome yang mengarahkan kepada penyakit kardiovaskular dan kencing manis yang disebabkan oleh kerosakan gen.


Menggalakan Penyembuhan Luka Dengan Segera.
Polifenol Anthocyanins yang terkandung di dalam Vivix membantu membaiki penglihatan dan penyembuhan luka dengan segera

JOM TENGOK TESTIMONI




Kesihatan Yang sihat impian semua orang. Mencegah lebih baik daripada mengubati. Jika and atau ahli keluarga menghidapi diabetes kakak cadangkan ikhtiarlah dengan Vivix Shaklee. Semoga dengan testimoni yang kakak share ini mampu membuatkan anda sebagai pembaca menghubungi kakak untuk pertanyaan lanjut. Ikhtiar lah untuk penyembuhan,In Shaa Allah Yakin Dan Percaya dengan Kuasa Allah

Untuk pembelian direct hubungi kakak ditalian 0195753504(puan ros) 

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Cash On Delivery@COD Shaklee Perak

Assalamualaikum.. Selamat menyambut hari Depavaali kepada yang menyambutnya..yang xsambut tu mesti tengah rehat-rehat bersama keluarga kan?dah lunch ke korang??
Ok sambil duduk rehat-rehat tu meh baca entry saya sikit..Harini saya nak tulis bab kawasan yang biasa saya lakukan perkhidmatan CASH ON DELIVERY ataupun singkatannya ialah COD.Sekarang ni lebih ramai suka khidmat ni kerana banyak faedahnya..Lebih cepat barang yang anda ingin milikinya dan yang paling penting jimat pos serta boleh terus face to face saya consult cara pemakanan..
Untuk itu sesiapa yang ingin mendapatkan produk shaklee di area besout,sungkai,trolak,slim river,tg malim boleh hubungi saya di talian 019-5753504(ros)
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
 …

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…