Langkau ke kandungan utama

CARA JADI AHLI

Anda berminat untuk menjadi Ahli Shaklee / Pengedar Sah Shaklee? Jom lihat apa faedah-faedah yang Shaklee Tawarkan❗❗

FAEDAH AHLI ( PENGEDAR)

1. Dapat keuntungan dari Harga Runcit iaitu hingga 33%
2. Bonus peribadi dari penjualan produk. (Minima 150UV sebulan)
3. Bonus peribadi yang di terima tertakluk kepada jumlah point(UV) yang terkumpul. Semakin besar point yang dikumpul sebulan, semakin tinggi pembayaran %bonus nanti. %bonus bermula dari 5% hingga 21%
4. Pengedar yang mencapai Rank sekurang-kurangnya pangkat Supervisor akan dapat ganjaran extra insentif dari Shaklee.
5. Bonus kepimpinan
6. Bonus tambahan
7. Insentif kenderaan
8. Insentif percutian

KEISTIMEWAAN KUMPULAN KAMI:

1. Kelas bimbingan Online dan Offline
2. Kumpulan sokongan tertutup di FB dan chat group
3. Tips dan motivasi yang berterusan

BAGAIMANA HENDAK MENJADI AHLI?

ANDA BOLEH PILIH SALAH 1 PAKEJ DI BAWAH:

1. Pembayaran keahlian seumur hidup sebanyak rm65 (tidak termasuk kos penghantaran memberkit) ATAU

Dapatkan KEAHLIAN PERCUMA apabila:
1. Membuat pembelian sebarang produk yang berjumlah 200UV

ATAU

2. Membeli 2 botol VIVIX

ATAU

3. Membuat belian 3 kotak kolagen powder

PERLU KE MAINTAIN POINT??

Tidak perlu sekiranya anda sekadar ingin menjadi ahli Shaklee. Sekiranya anda ingin menjadi pengedar dan ingin menikmati insentif-insentif yang diberikan Shaklee, anda wajib maintainkan point sahaja.

RUGI KE KALAU SAYA SEKADAR MAKAN PRODUK SHAKLEE TANPA MENJADI AHLI?

Sudah tentulah anda Rugi . Sekiranya membuat belian dgn menggunakan ID sendiri, point akan terkumpul di dlm ID anda. Tidak mustahil untuk anda mencapai 150UV sebulan sekiranya anda membuat belian berkumpulan dari ahli keluarga, kawan-kawan dan saudara mara.

BOLEHKAH SAYA REGISTER SENDIRI KE BRANCH BERHAMPIRAN?

Ya, sudah semestinya boleh. Anda cuma perlu mengisi ID saya 911025 dan nama saya ROSNAZIANA MAT SAAD di bahagian Sponsor di dalam borang pendaftaran ahli shaklee. Pembayaran keahlian boleh di buat di kaunter branch atau HQ. Selepas membuat pendaftaran, sila maklumkan saya ID anda supaya saya boleh memasukkan anda ke dalam group hebat kami


Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Kerana 7 Biji Buah Dokong

Buah Dokong sangat sedap bila di nikmati beramai-ramai.Lagi sedap bila makan x ingat dunia.Dek kerana kemanisannya ramai yang lupa bahawasanya dokong ini membawa padah kepada penyebab sakit urat.Dokong tu sejuk orang tua-tua la kata..
7 biji je pun makan semalam hasilnya Ya Allah sakit sungguh urat dan sengal-sengal badan.Insaf dah xmau sentuh dokong dah..serik weh..memang geram tengok buah ni sebab besar-besar,sebelum ni ok je makan tapi semalam lain pulak jadinya..huk-huk.Dah la buah nya murah sekilo Rm2 je semalam tamak haloba beli sampai 5kilo..haha padahnya diri sendiri yang sakit.Lepas ni hati-hati ya memilih buah kegemaran anda.Pastikan tidak berlaku sebegini kerana siksanya sakit urat orang yang pernah alami je dapat rasakanTapi sikit pun xrisau sebab ostematrix penyelamat segalanya.Thanks Ostematrix!!!Jom click sini ramai-ramai tengok OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUMNak dapatkan produk shaklee?Boleh lihat detail dibawah untuk membuat sebarang belian.Konsultasi istimewa selepa…

Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

Petua Hilangkan Parut Jerawat, Gatal-Gatal dan Selaran Matahari







Parut di bahagian muka atau badan akibat dari jerawat, gatal-gatal disebabkan allergik atau parut akibat selaran matahari akan bertukar menjadi kehitaman. Wajah akan nampak kusam dan tidak bermaya. Begitu juga dengan kulit yang lain.

Parut terbentuk dari proses penyembuhan luka secara semulajadi. Sebab tu la bila jerawat dah mulai kering, ia akan meninggalkan kesan hitam.

Atasi parut jerawat dengan;

Daun Lidah Buaya

- Digunakan sejak zaman dahulu lagi.
- Mempunyai asid amino dan lignin yang amat baik untuk merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baharu.
- Ambil beberapa helai daun lidah buaya, kemudian ambil lendirnya.
- Sapukan lendir tersebut pada parut atau kulit wajah sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Kulit Kayu Manis

- Kisar atau lumatkan beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan bersama sedikit air dan sapukan pada parut.
- Merupakan sejenis rempah ratus untuk menambah perasa dalam makanan.
- Dik…

Pisang Goreng Cheese Coklat Sedap Licin Dalam Masa 5minit

Pisang Goreng Cheese Coklat Sedap Licin Dalam Masa 5minit
Petang-petang sejuk macam ni sedapnya dapat nikmati pisang goreng cheese coklat dengan teh panas-panas..kebetulan dengan rajinnya harini p scrool fesbuk nampak la anak downline ni dok tulis pisang goreng cheese coklat petang ni ada jual..laju lah si mak ni ambil telefon dok berwhatsapp si kak nana..dengan rakusnya oder 10pieces dengan harga Rm4.00



Jeng-jeng..jangan terliur ya sebab memang sedap Pisang goreng cheese coklat ni..yang berada di kawasan besout,sungkai perak boleh dapatkan pisang goreng cheese coklat ni dengan kak nana ye..sangat berbaloi 5 pieces Rm2,10 pieces Rm4..sedap,murah dan berbaloi-baloi..
Sebelum ni dok tengok kat fesbuk je tapi yang jualnya jauh-jauh..masuk tv pun yang jualnya di area KL..masa tu leleh air liur je la..hehe
Sekarang tak perlu terliur lagi..nak oder call ataupun Whatsapp je kak nana ditalian 017-5414744..
Yang berada di area besout nak rasa pisang goreng cheese coklat boleh hubungi kak nana teru…