Vitamin favourite saya juga dikala kecemasan...heee~
Kenapa xmakan ubat?
Dah lama saya tolak ubat since kenal #shaklee
Bawang putih terkenal sebagai antibiotik semulajadi tau!!
Kita gunakan turun temurun sebagai bahan masakan seluruh dunia. Kalau tak dak bawang putih jadi tak berapa nak umphh masakan kita kan?tambah kalau goreng mee kadang sebungkus mee je selabu ros ketuk bawang putih ni����bau semerbak masa menumis segar je
Tabiat makan bawang putih ni antara cara untuk mengelakkan dari penyakit berjangkit seperti selesema
Tapi kan..
Ramai orang tak berapa nak suka makan garlic ni sebab ada bau..ros pun xboleh telan gitu he nangis oiiii xtahan
Garlic mengandungi pelbagai jenis komposit fisiologi yang terdiri dari bahan sulfat untuk menentang bahan anti-oksidan dan anti-kanser
Disebabkan komposit ini lah, makanya garlic ni jadi berbau,kalau rasa susah sangat nak makan mentah-mentah maka solution yang lebih mudah telan je garlic dalam bentuk tablet
Tadaaaaa!!!
GARLIC daripada Shaklee❤❤❤
~Kelebihan Garlic Shaklee~
Kelebihan bawang putih garlic shaklee ini adalah ia ditanam secara organik dan 100% tanpa racun perosak.
Pembuatan Garlic Complex Shaklee dilakukan pada suhu bilik untuk mengekalkan paras allicin 100% tanpa kerosakan (tidak semua garlic yang dijual di pasaran mengekalkan allicin ini).
~Keistimewaan Garlic Complex Shaklee~
✔mengekalkan allicin 100%
✔dwi teknologi digunakan untuk mengawal bau garlic
✔Perisa semujadi dari Spearmint dan Rosemary
✔Mengandungi vitamin e untuk meningkatkan keberkesanan garlic
✔Setiap 2 tablet bersamaan dengan 1000mg garlic iaitu bersamaan dengan 2 ulas bawang putih segar
✔Merupakan antibiotik semulajadi
Haaa teruja x?
Ulasan
Catat Ulasan