Langkau ke kandungan utama

Cash On Delivery@COD Shaklee Perak



Assalamualaikum..

Selamat menyambut hari Depavaali kepada yang menyambutnya..yang xsambut tu mesti tengah rehat-rehat bersama keluarga kan?dah lunch ke korang??

Ok sambil duduk rehat-rehat tu meh baca entry saya sikit..Harini saya nak tulis bab kawasan yang biasa saya lakukan perkhidmatan CASH ON DELIVERY ataupun singkatannya ialah COD.Sekarang ni lebih ramai suka khidmat ni kerana banyak faedahnya..Lebih cepat barang yang anda ingin milikinya dan yang paling penting jimat pos serta boleh terus face to face saya consult cara pemakanan..


Untuk itu sesiapa yang ingin mendapatkan produk shaklee di area besout,sungkai,trolak,slim river,tg malim boleh hubungi saya di talian 019-5753504(ros)


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
 Fb:Rose Nazyiana
 Fb Pages:cahayacintaku08.blogspot
Email:rosnaziana@gmail.com Cod area besout-sungkai-trolak-slim river-tg malim

Ulasan

  1. Kalau area ampang , wangsa maju, gombak, pm kiter ye..hehhe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

Petua Hilangkan Parut Jerawat, Gatal-Gatal dan Selaran Matahari







Parut di bahagian muka atau badan akibat dari jerawat, gatal-gatal disebabkan allergik atau parut akibat selaran matahari akan bertukar menjadi kehitaman. Wajah akan nampak kusam dan tidak bermaya. Begitu juga dengan kulit yang lain.

Parut terbentuk dari proses penyembuhan luka secara semulajadi. Sebab tu la bila jerawat dah mulai kering, ia akan meninggalkan kesan hitam.

Atasi parut jerawat dengan;

Daun Lidah Buaya

- Digunakan sejak zaman dahulu lagi.
- Mempunyai asid amino dan lignin yang amat baik untuk merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baharu.
- Ambil beberapa helai daun lidah buaya, kemudian ambil lendirnya.
- Sapukan lendir tersebut pada parut atau kulit wajah sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Kulit Kayu Manis

- Kisar atau lumatkan beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan bersama sedikit air dan sapukan pada parut.
- Merupakan sejenis rempah ratus untuk menambah perasa dalam makanan.
- Dik…

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…

Vivix Merawat Diabetes

DIABETES.
Awas!!
Diabetes ataupun nama famous dia kencing manis ni adalah penyakit Yang sering menyerang rakyat Malaysia. 
APA DIABETES NI? 
Diabetes ialah bacaan gula(glukosa)  dalam badan kita dimana ia melebihi paras normal.Gula memanglah sumber tenaga untuk badan kita tetapi kalau berlebihan gula boleh menyebabkan dia musuh kita dimana boleh mendatangkan masalah kesihatan kepada kita.takut tak?
Jadi! Jom ikhtiar vivix shaklee

Vivix adalah suplemen didunia yang mampu Menembusi DNA Manusia.Vivix bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai,
●Penyakit Jantung ●Darah Tinggi ●Kencing Manis
Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu merawat diabetes dengan izin Allah S.W.T.Ini kerana vivix mengandungi Resveratrol Dan ini dapat mengurangkan Komplikasi DIABETES. Selain Vivix ni berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi sel-sel badan kita dari kerosakan akibat serangan dari radikal bebas seperti penyakit diatas.



JOM Kenali Vivix.


Vivix Shaklee Membantu Merawat Diabetes?  Bagaimana?