Langkau ke kandungan utama

Sekali minum Xboleh miss!

~Takleh miss ESP~
IF termiss sekali rs tak sedap jer...
RASA TAK LENGKAP JER HIDUP

Tudiaaa..

Uols tau tak ESP ni la yang orang dok heboh cakap killer product SHAKLEE tu

Untuk apa ye ESP ni?

●untuk gastrik
●untuk tenaga
●untuk ibu hamil
●untuk kulit cantik
●untuk pekatkan air susu
Dan banyak lagi..

Ibu yang menyusu memerlukan protein yg berkualiti utk memastikan susu yg dihasilkan juga berkualiti untuk si anak. Esp adalah sumber protein berkualiti pilihan saya Dan ibu-ibu diluar sana❤❤❤

KENAPA IBU MENYUSU SUKA ESP?

1.ni kerana protein amat penting untuk mempercepatkan lagi proses penghasilan susu badan. Bila minum Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) ni cepat je breast rasa penuh. Kalau minum sebelum tidur alamatnya bayi akan lena kekenyangan

2. Selain untuk membantu penghasilan susu badan, ianya juga membantu mencantikkan kulit si ibu. Siapa tidak mahukan kulit yang cantik kan?
Oleh kerana ia mengandungi protein soya yang memang dikenali sangat bagus untuk kulit, maka tidak ragu lagilah kesannya pada kulit sungguh mengagumkan.

3. Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) ini membantu untuk menganjalkan payudara. Oleh kerana protein disifatkan sebagai makanan kepada sel, maka sudah tentu protein adalah bahan yang paling penting untuk pembinaan sel-sel baru.
Pembentukan sel-sel baru inilah yang akan menghasilkan keanjalan pada diri seseorang terutamanya ibu yang menyusu.
Usah risau lagi dengan mitos menyatakan menyusukan anak boleh menyebabkan payudara ‘jatuh’ tetapi ibu boleh berbangga dengan mengamalkan Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) hari ini!

4. Cara pengambilannya juga sangat mudah. Hanya bancuhkan sesudu besar ke dalam minuman kegemaran bersama dengan air suam-suam kuku (jangan gunakan air panas kerana akan merosakkan protein di dalamnya). Sangat mudah dan juga ringkas kan. Ibu semua apa ditunggu lagi.. Jom grab ESP

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

Petua Hilangkan Parut Jerawat, Gatal-Gatal dan Selaran Matahari







Parut di bahagian muka atau badan akibat dari jerawat, gatal-gatal disebabkan allergik atau parut akibat selaran matahari akan bertukar menjadi kehitaman. Wajah akan nampak kusam dan tidak bermaya. Begitu juga dengan kulit yang lain.

Parut terbentuk dari proses penyembuhan luka secara semulajadi. Sebab tu la bila jerawat dah mulai kering, ia akan meninggalkan kesan hitam.

Atasi parut jerawat dengan;

Daun Lidah Buaya

- Digunakan sejak zaman dahulu lagi.
- Mempunyai asid amino dan lignin yang amat baik untuk merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baharu.
- Ambil beberapa helai daun lidah buaya, kemudian ambil lendirnya.
- Sapukan lendir tersebut pada parut atau kulit wajah sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Kulit Kayu Manis

- Kisar atau lumatkan beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan bersama sedikit air dan sapukan pada parut.
- Merupakan sejenis rempah ratus untuk menambah perasa dalam makanan.
- Dik…

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…

Vivix Merawat Diabetes

DIABETES.
Awas!!
Diabetes ataupun nama famous dia kencing manis ni adalah penyakit Yang sering menyerang rakyat Malaysia. 
APA DIABETES NI? 
Diabetes ialah bacaan gula(glukosa)  dalam badan kita dimana ia melebihi paras normal.Gula memanglah sumber tenaga untuk badan kita tetapi kalau berlebihan gula boleh menyebabkan dia musuh kita dimana boleh mendatangkan masalah kesihatan kepada kita.takut tak?
Jadi! Jom ikhtiar vivix shaklee

Vivix adalah suplemen didunia yang mampu Menembusi DNA Manusia.Vivix bagus untuk merawat penyakit 3 serangkai,
●Penyakit Jantung ●Darah Tinggi ●Kencing Manis
Pengambilan Vivix Shaklee yang berterusan membantu merawat diabetes dengan izin Allah S.W.T.Ini kerana vivix mengandungi Resveratrol Dan ini dapat mengurangkan Komplikasi DIABETES. Selain Vivix ni berfungsi sebagai antioksidan yang melindungi sel-sel badan kita dari kerosakan akibat serangan dari radikal bebas seperti penyakit diatas.



JOM Kenali Vivix.


Vivix Shaklee Membantu Merawat Diabetes?  Bagaimana?