Langkau ke kandungan utama

Sekali minum Xboleh miss!

~Takleh miss ESP~
IF termiss sekali rs tak sedap jer...
RASA TAK LENGKAP JER HIDUP

Tudiaaa..

Uols tau tak ESP ni la yang orang dok heboh cakap killer product SHAKLEE tu

Untuk apa ye ESP ni?

●untuk gastrik
●untuk tenaga
●untuk ibu hamil
●untuk kulit cantik
●untuk pekatkan air susu
Dan banyak lagi..

Ibu yang menyusu memerlukan protein yg berkualiti utk memastikan susu yg dihasilkan juga berkualiti untuk si anak. Esp adalah sumber protein berkualiti pilihan saya Dan ibu-ibu diluar sana❤❤❤

KENAPA IBU MENYUSU SUKA ESP?

1.ni kerana protein amat penting untuk mempercepatkan lagi proses penghasilan susu badan. Bila minum Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) ni cepat je breast rasa penuh. Kalau minum sebelum tidur alamatnya bayi akan lena kekenyangan

2. Selain untuk membantu penghasilan susu badan, ianya juga membantu mencantikkan kulit si ibu. Siapa tidak mahukan kulit yang cantik kan?
Oleh kerana ia mengandungi protein soya yang memang dikenali sangat bagus untuk kulit, maka tidak ragu lagilah kesannya pada kulit sungguh mengagumkan.

3. Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) ini membantu untuk menganjalkan payudara. Oleh kerana protein disifatkan sebagai makanan kepada sel, maka sudah tentu protein adalah bahan yang paling penting untuk pembinaan sel-sel baru.
Pembentukan sel-sel baru inilah yang akan menghasilkan keanjalan pada diri seseorang terutamanya ibu yang menyusu.
Usah risau lagi dengan mitos menyatakan menyusukan anak boleh menyebabkan payudara ‘jatuh’ tetapi ibu boleh berbangga dengan mengamalkan Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) hari ini!

4. Cara pengambilannya juga sangat mudah. Hanya bancuhkan sesudu besar ke dalam minuman kegemaran bersama dengan air suam-suam kuku (jangan gunakan air panas kerana akan merosakkan protein di dalamnya). Sangat mudah dan juga ringkas kan. Ibu semua apa ditunggu lagi.. Jom grab ESP

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Kerana 7 Biji Buah Dokong

Buah Dokong sangat sedap bila di nikmati beramai-ramai.Lagi sedap bila makan x ingat dunia.Dek kerana kemanisannya ramai yang lupa bahawasanya dokong ini membawa padah kepada penyebab sakit urat.Dokong tu sejuk orang tua-tua la kata..
7 biji je pun makan semalam hasilnya Ya Allah sakit sungguh urat dan sengal-sengal badan.Insaf dah xmau sentuh dokong dah..serik weh..memang geram tengok buah ni sebab besar-besar,sebelum ni ok je makan tapi semalam lain pulak jadinya..huk-huk.Dah la buah nya murah sekilo Rm2 je semalam tamak haloba beli sampai 5kilo..haha padahnya diri sendiri yang sakit.Lepas ni hati-hati ya memilih buah kegemaran anda.Pastikan tidak berlaku sebegini kerana siksanya sakit urat orang yang pernah alami je dapat rasakanTapi sikit pun xrisau sebab ostematrix penyelamat segalanya.Thanks Ostematrix!!!Jom click sini ramai-ramai tengok OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUMNak dapatkan produk shaklee?Boleh lihat detail dibawah untuk membuat sebarang belian.Konsultasi istimewa selepa…

Cash On Delivery@COD Shaklee Perak

Assalamualaikum.. Selamat menyambut hari Depavaali kepada yang menyambutnya..yang xsambut tu mesti tengah rehat-rehat bersama keluarga kan?dah lunch ke korang??
Ok sambil duduk rehat-rehat tu meh baca entry saya sikit..Harini saya nak tulis bab kawasan yang biasa saya lakukan perkhidmatan CASH ON DELIVERY ataupun singkatannya ialah COD.Sekarang ni lebih ramai suka khidmat ni kerana banyak faedahnya..Lebih cepat barang yang anda ingin milikinya dan yang paling penting jimat pos serta boleh terus face to face saya consult cara pemakanan..
Untuk itu sesiapa yang ingin mendapatkan produk shaklee di area besout,sungkai,trolak,slim river,tg malim boleh hubungi saya di talian 019-5753504(ros)
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
 …