Langkau ke kandungan utama

Sekali minum Xboleh miss!

~Takleh miss ESP~
IF termiss sekali rs tak sedap jer...
RASA TAK LENGKAP JER HIDUP

Tudiaaa..

Uols tau tak ESP ni la yang orang dok heboh cakap killer product SHAKLEE tu

Untuk apa ye ESP ni?

●untuk gastrik
●untuk tenaga
●untuk ibu hamil
●untuk kulit cantik
●untuk pekatkan air susu
Dan banyak lagi..

Ibu yang menyusu memerlukan protein yg berkualiti utk memastikan susu yg dihasilkan juga berkualiti untuk si anak. Esp adalah sumber protein berkualiti pilihan saya Dan ibu-ibu diluar sana❤❤❤

KENAPA IBU MENYUSU SUKA ESP?

1.ni kerana protein amat penting untuk mempercepatkan lagi proses penghasilan susu badan. Bila minum Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) ni cepat je breast rasa penuh. Kalau minum sebelum tidur alamatnya bayi akan lena kekenyangan

2. Selain untuk membantu penghasilan susu badan, ianya juga membantu mencantikkan kulit si ibu. Siapa tidak mahukan kulit yang cantik kan?
Oleh kerana ia mengandungi protein soya yang memang dikenali sangat bagus untuk kulit, maka tidak ragu lagilah kesannya pada kulit sungguh mengagumkan.

3. Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) ini membantu untuk menganjalkan payudara. Oleh kerana protein disifatkan sebagai makanan kepada sel, maka sudah tentu protein adalah bahan yang paling penting untuk pembinaan sel-sel baru.
Pembentukan sel-sel baru inilah yang akan menghasilkan keanjalan pada diri seseorang terutamanya ibu yang menyusu.
Usah risau lagi dengan mitos menyatakan menyusukan anak boleh menyebabkan payudara ‘jatuh’ tetapi ibu boleh berbangga dengan mengamalkan Energizing Soy Protein Shaklee (ESP) hari ini!

4. Cara pengambilannya juga sangat mudah. Hanya bancuhkan sesudu besar ke dalam minuman kegemaran bersama dengan air suam-suam kuku (jangan gunakan air panas kerana akan merosakkan protein di dalamnya). Sangat mudah dan juga ringkas kan. Ibu semua apa ditunggu lagi.. Jom grab ESP

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…

Keistimewaan Alfalfa

Assalamualaikum..

Selamat malam semua..lambat rasanya mengarang harini.Hari weekend la katakan bz sokmo dengan aktiviti luar bersama keluarga tersayang..tapi tetap bersemangat nak share dan terus share kekuatan diri ini walaupun letih..hehe

Sebenarnya saya amalkan alfalfa complex.Badan jadi ringan je bila bangun dari tidur..memang bertenaga lah


Meh tambah ilmu sikit malam-malam ni..sambil-sambil dok layan akademi fantasia tu sambil-sambil jeling-jeling sini ya..
20 Manfaat Alfalfa
1. Merawat gangguan pencernaan
2. Mengawal kolestrol dalam darah
3. Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6. Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7. Mengurangkan simptom menopous
8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9. Merawat masalah sembelit
10. Menyahkan toksik dalam tubuh
11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12. Meningkatkan sistem pertahan…