Langkau ke kandungan utama

Vivix terbukti menyelesaikan masalah kesihatan

"Duit boleh dicari.. macam pepatah selalu kata..Kesihatan kita tiada tolok bandingnya...   VIVIX SHAKLEE

Duit ada, tapi kalau sakit pun tak guna juga. Kalau duit takda, sakit pula, lebih parah jadinya. serba tak kena kan?

Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polyganum Cuspidatum,Angur Muscadine,Lobak Ungu (yang kaya dengan polifenol yangmenjadikan vivix sangat unik) dan Eldeberi Eropah. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

VIVIX TELAH TERBUKTI MENYELESAIKAN MASALAH KESIHATAN SEPERTI DI BAWAH :

✔diabetis
✔kolestrol tinggi
✔penyakit kardiovaskular(jantung)
✔tekanan darah tinggi
✔Alzheimer atau nyanyuk
✔arthritis
✔osteoporosis
✔masalah sendi dan tulang
✔gout
Letih
✔metabolisma badan rendah (antara sebab sukar turun berat badan)
✔kanser dan tumormasalah saraflemah imun tahan daya badan- lambat sembuh

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Kerana 7 Biji Buah Dokong

Buah Dokong sangat sedap bila di nikmati beramai-ramai.Lagi sedap bila makan x ingat dunia.Dek kerana kemanisannya ramai yang lupa bahawasanya dokong ini membawa padah kepada penyebab sakit urat.Dokong tu sejuk orang tua-tua la kata..
7 biji je pun makan semalam hasilnya Ya Allah sakit sungguh urat dan sengal-sengal badan.Insaf dah xmau sentuh dokong dah..serik weh..memang geram tengok buah ni sebab besar-besar,sebelum ni ok je makan tapi semalam lain pulak jadinya..huk-huk.Dah la buah nya murah sekilo Rm2 je semalam tamak haloba beli sampai 5kilo..haha padahnya diri sendiri yang sakit.Lepas ni hati-hati ya memilih buah kegemaran anda.Pastikan tidak berlaku sebegini kerana siksanya sakit urat orang yang pernah alami je dapat rasakanTapi sikit pun xrisau sebab ostematrix penyelamat segalanya.Thanks Ostematrix!!!Jom click sini ramai-ramai tengok OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUMNak dapatkan produk shaklee?Boleh lihat detail dibawah untuk membuat sebarang belian.Konsultasi istimewa selepa…

Cash On Delivery@COD Shaklee Perak

Assalamualaikum.. Selamat menyambut hari Depavaali kepada yang menyambutnya..yang xsambut tu mesti tengah rehat-rehat bersama keluarga kan?dah lunch ke korang??
Ok sambil duduk rehat-rehat tu meh baca entry saya sikit..Harini saya nak tulis bab kawasan yang biasa saya lakukan perkhidmatan CASH ON DELIVERY ataupun singkatannya ialah COD.Sekarang ni lebih ramai suka khidmat ni kerana banyak faedahnya..Lebih cepat barang yang anda ingin milikinya dan yang paling penting jimat pos serta boleh terus face to face saya consult cara pemakanan..
Untuk itu sesiapa yang ingin mendapatkan produk shaklee di area besout,sungkai,trolak,slim river,tg malim boleh hubungi saya di talian 019-5753504(ros)
** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
 …