Langkau ke kandungan utama

Kerana 7 Biji Buah Dokong

Buah Dokong sangat sedap bila di nikmati beramai-ramai.Lagi sedap bila makan x ingat dunia.Dek kerana kemanisannya ramai yang lupa bahawasanya dokong ini membawa padah kepada penyebab sakit urat.Dokong tu sejuk orang tua-tua la kata..


7 biji je pun makan semalam hasilnya Ya Allah sakit sungguh urat dan sengal-sengal badan.Insaf dah xmau sentuh dokong dah..serik weh..memang geram tengok buah ni sebab besar-besar,sebelum ni ok je makan tapi semalam lain pulak jadinya..huk-huk.Dah la buah nya murah sekilo Rm2 je semalam tamak haloba beli sampai 5kilo..haha padahnya diri sendiri yang sakit.Lepas ni hati-hati ya memilih buah kegemaran anda.Pastikan tidak berlaku sebegini kerana siksanya sakit urat orang yang pernah alami je dapat rasakan

Tapi sikit pun xrisau sebab ostematrix penyelamat segalanya.Thanks Ostematrix!!!

Jom click sini ramai-ramai tengok OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUM

Nak dapatkan produk shaklee?

Boleh lihat detail dibawah untuk membuat sebarang belian.Konsultasi istimewa selepas pembelian dari saya


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya: whatsapp/wechat/sms 019-5753504 Fb:Rose Nazyiana Fb Pages:cahayacintaku08.blogspot Email:rosnaziana@gmail.com Cod area besout-sungkai-trolak-slim river-tg malim

Ulasan

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Pengedar Sah Shaklee Tanjong Malim Perak

Assalamualaikum
Selamat pagi ahad. Hujan je dari subuh tadi alhamdulillah semoga Allah S.W.T memberkati Dan merahmati kehidupan kita semua
Untuk anda yang tercari-cari produk shaklee sekitar tanjong malim,behrang,slim river,besout boleh terus berurusan dengan saya.In Shaa Allah ready stock suplemen shaklee untuk anda






Anda xperlu tunggu lama,hanya call@ whatsapp sahaja saya,saya akan hantar terus hingga ke depan pagar rumah anda

Hubungi saya ditalian 0195753504

🍃S A Y A   J U A L   S H A K L E E🍃 #pengedarshakleetgmalim

Mencari side income tambahan?

Assalamualaikum w.b.t
Hari ini saya nak ajak awak-awak yang sedang mencari bisnes untuk dijadikan sebagai pendapatan sampingan atau tetap, untuk sertai kami dalam bisnes ni.
Berbisnes Shaklee dengan GROUP SHAKLEE NO 1 DI MALAYSIA!
Perkara pertama dalam memilih bisnes ialah PEMILIHAN MENTOR.  
Mentor yang baik akan membawa awak2 kepada kejayaan dunia akhirat. Mentor yang sebaliknya? Naudzubillah.
Jadi saya nak terangkan kelebihan berbisnes Shaklee dengan group saya:

1. COACHING ONE TO ONE Sekiranya awak serious membina empayar bisnes, saya akan bimbing awak secara personal.

2. SISTEM DAN SILIBUS TERSUSUN Saya akan bimbing awak untuk melangkah satu persatu, apa yg perlu awak buat untuk bisnes Shaklee.
3. MENTOR YANG BERPENGALAMAN Saya sudah 4 tahun mengamalkan dan berbisnes Shaklee. Saya pasti dapat menjawab segala persoalan awak dan sama-sama berlari ke puncak jaya.
4. SENTIASA AVAILABLE 24 JAM Saya sentiasa sedia membantu awak di setiap masa awak perlukan. Kerana kita boleh online 24 jam…

Keistimewaan Alfalfa

Assalamualaikum..

Selamat malam semua..lambat rasanya mengarang harini.Hari weekend la katakan bz sokmo dengan aktiviti luar bersama keluarga tersayang..tapi tetap bersemangat nak share dan terus share kekuatan diri ini walaupun letih..hehe

Sebenarnya saya amalkan alfalfa complex.Badan jadi ringan je bila bangun dari tidur..memang bertenaga lah


Meh tambah ilmu sikit malam-malam ni..sambil-sambil dok layan akademi fantasia tu sambil-sambil jeling-jeling sini ya..
20 Manfaat Alfalfa
1. Merawat gangguan pencernaan
2. Mengawal kolestrol dalam darah
3. Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4. Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5. Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula dalam darah
6. Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7. Mengurangkan simptom menopous
8. Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9. Merawat masalah sembelit
10. Menyahkan toksik dalam tubuh
11. Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12. Meningkatkan sistem pertahan…