Langkau ke kandungan utama

Shaklee Lebarkan Sayap Ke Indonesia

Wow!!!!

Berita baik pada anda yang berada di Indonesia..kini Shaklee Melebarkan Sayap disana..bukan lah kini pun,hehe tapi dah masuk 2 tahun pun shaklee disana


Kepada warga indonesia yang berminat untuk berbisnes dan kekal sihat sentiasa, anda boleh menjadi ahli shaklee melalui saya.

Dan apa yang menarik, shaklee baru sahaja memasuki indonesia pada June 2012 dan sekarang shaklee sudah bertapak di indonesia selama hampir 2 tahun serta mendapat sambutan yang sangat hebat di indonesia.


Ada duta shaklee tau disana...tadaaa




Anang dan Ashanti merupakan salah seorang artis indonesia yang mula menyukai shaklee.Kawan-kawan saya dari indonesia yang berminat ingin mengenali produk shaklee ataupun ingin menjadi ahli shaklee boleh hubungi saya ya




Berminat nak jadi ahli shaklee?
Click sini lama-lama Keistimewaan Bisness Shaklee


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. ---------------------------------- ----------------- Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghubungi saya:
whatsapp/wechat/sms 019-5753504
Fb:Rose Nazyiana
Fb Pages:cahayacintaku08.blogspot Email:rosnaziana@gmail.com
Cod area besout-sungkai-trolak-slim river-tg malim

Ulasan

  1. Wow...merata dah shaklee nie.anda masih ragu2 ke...usah lah.kerana shaklee mmg yg terbaek...dan dijamin selamat..halal..dan semulajadi.

    BalasPadam
  2. o..sana ada duta ye

    http://jommsihatdancantik.blogspot.com/2014/11/5-masker-atasi-masalah-kulit.html?m=1

    BalasPadam
  3. Ada duta dah kat negara jiran... Senang lah orang sana nak beli Shaklee nanti...

    Cara Merawat Kencing Manis Dengan Berkesan

    BalasPadam
  4. Woww...sangat terujaaa...jumpa anda disana bersama saya..jangan segan-segan untuk dapatkan informasi shaklee indo dengan saya. Rek....yang mau gabung ama shaklee kasih tau yaa....

    Dilema Anak Kurus Kering Dan Tak selera Makan

    BalasPadam
  5. Wahhh...shaklee sekarang ni dah merata dunia dia jelajah ya...alhamdulillah

    BalasPadam
  6. Shaklee semakin meluas...suatu petanda yang positif

    http://goo.gl/JeNVlK

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Best nya..

    <a href="http://prettylikeme4ever.blogspot.com/2014/10/ set menyusu shaklee html?m=1> set menyusu shaklee </a>

    BalasPadam
  9. Shaklee kini bukan saja menjadi pengamal kepada orang biasa. Malah, ianya turut mula menjadi penggemar dan pengguna setia di kalangan artis samada di Malaysia mahupun di Indonesia. Alhamdulillah, benda baik kan. Sudah tentu orang yakin untuk menjadi pengguna..^_^

    Migrain Boleh Mengganggu Prestasi Kerja Anda di Pejabat

    BalasPadam
  10. Shaklee wellknown, worldwide.. tak perlu ragu2 lagi..

    BalasPadam
  11. Asyikkkkk...ayuh bershaklee!!!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

Kerana 7 Biji Buah Dokong

Buah Dokong sangat sedap bila di nikmati beramai-ramai.Lagi sedap bila makan x ingat dunia.Dek kerana kemanisannya ramai yang lupa bahawasanya dokong ini membawa padah kepada penyebab sakit urat.Dokong tu sejuk orang tua-tua la kata..
7 biji je pun makan semalam hasilnya Ya Allah sakit sungguh urat dan sengal-sengal badan.Insaf dah xmau sentuh dokong dah..serik weh..memang geram tengok buah ni sebab besar-besar,sebelum ni ok je makan tapi semalam lain pulak jadinya..huk-huk.Dah la buah nya murah sekilo Rm2 je semalam tamak haloba beli sampai 5kilo..haha padahnya diri sendiri yang sakit.Lepas ni hati-hati ya memilih buah kegemaran anda.Pastikan tidak berlaku sebegini kerana siksanya sakit urat orang yang pernah alami je dapat rasakanTapi sikit pun xrisau sebab ostematrix penyelamat segalanya.Thanks Ostematrix!!!Jom click sini ramai-ramai tengok OSTEMATRIX BUKAN SEKADAR KALSIUMNak dapatkan produk shaklee?Boleh lihat detail dibawah untuk membuat sebarang belian.Konsultasi istimewa selepa…

Petua Hilangkan Parut Jerawat Dengan Vitamin C Shaklee

Petua Hilangkan Parut Jerawat, Gatal-Gatal dan Selaran Matahari







Parut di bahagian muka atau badan akibat dari jerawat, gatal-gatal disebabkan allergik atau parut akibat selaran matahari akan bertukar menjadi kehitaman. Wajah akan nampak kusam dan tidak bermaya. Begitu juga dengan kulit yang lain.

Parut terbentuk dari proses penyembuhan luka secara semulajadi. Sebab tu la bila jerawat dah mulai kering, ia akan meninggalkan kesan hitam.

Atasi parut jerawat dengan;

Daun Lidah Buaya

- Digunakan sejak zaman dahulu lagi.
- Mempunyai asid amino dan lignin yang amat baik untuk merangsang pertumbuhan sel-sel kulit baharu.
- Ambil beberapa helai daun lidah buaya, kemudian ambil lendirnya.
- Sapukan lendir tersebut pada parut atau kulit wajah sekurang-kurangnya tiga kali seminggu.

Kulit Kayu Manis

- Kisar atau lumatkan beberapa batang kulit kayu manis dan jadikan serbuk. Campurkan bersama sedikit air dan sapukan pada parut.
- Merupakan sejenis rempah ratus untuk menambah perasa dalam makanan.
- Dik…

Pisang Goreng Cheese Coklat Sedap Licin Dalam Masa 5minit

Pisang Goreng Cheese Coklat Sedap Licin Dalam Masa 5minit
Petang-petang sejuk macam ni sedapnya dapat nikmati pisang goreng cheese coklat dengan teh panas-panas..kebetulan dengan rajinnya harini p scrool fesbuk nampak la anak downline ni dok tulis pisang goreng cheese coklat petang ni ada jual..laju lah si mak ni ambil telefon dok berwhatsapp si kak nana..dengan rakusnya oder 10pieces dengan harga Rm4.00



Jeng-jeng..jangan terliur ya sebab memang sedap Pisang goreng cheese coklat ni..yang berada di kawasan besout,sungkai perak boleh dapatkan pisang goreng cheese coklat ni dengan kak nana ye..sangat berbaloi 5 pieces Rm2,10 pieces Rm4..sedap,murah dan berbaloi-baloi..
Sebelum ni dok tengok kat fesbuk je tapi yang jualnya jauh-jauh..masuk tv pun yang jualnya di area KL..masa tu leleh air liur je la..hehe
Sekarang tak perlu terliur lagi..nak oder call ataupun Whatsapp je kak nana ditalian 017-5414744..
Yang berada di area besout nak rasa pisang goreng cheese coklat boleh hubungi kak nana teru…